MERSİYE’YE  KARANFİL  KOYMAK
‘’Kayseri’den   mavera’ya   uğurladığımız    gönüldaşlarımıza  MERSİYE’’ adını verdiğimiz , Büyük Doğu’dan nasiplenmiş, ebedi  aleme   göçen   kardeşlerimizin  anısına  , hatıralarla içiçe bir kitap hazırladık. Kayseri Eğitim ve Kültür Vakfının   başlayan kitap  çalışmalarının 13ncü kitabı olarak çıktı.Büyükdoğu  çerçevesinde  olacak kitap çalışmaları  süreceğe benziyor. Bu konuda gönüldaşların yaşayanlarını  bir misyon içinde görmek  insanın gayretini kamçılamıyor değil.İnşallah  hayırlı ve daim olur.
Tanıtacağımız kitap ,içerisine gönlümüzü koyduğumuz bir hazırlıktır.Eser çok yazarlı ve çok kahramanlı olmasına rağmen tek sesli ve tek amaçlıydı.  Allah  rızası için yapılan  bu hayrî çalışma tevhidin ışığında ve fatiha tadında idi.Çok yazarı olmasına ve  bizim için çok kıymetli olmalarından ötürü  pek çok arkadaş(lar)ımız  üzerine  fatiha yerine kaim olsun  diye,uzun süre içimizde sakladığımız  sevgimizi  bu kitaba aktardık. Yolcularımızın fatiha  ve hatıraları ebedi  ve  daim olsun istedik. Hamdolsun  ki  arkadaşların  emekleriyle ve özellikle de  Mustafa Cabat ve Bekir Yıldız’ın gayretleriyle gökyüzünden yıldız devşirir gibi zor ve  çileli bir sürecin ardından eser   meydana çıktı.
 Ne kalmak ,ne göçmek bizim tercihimiz olmadığına göre ,arkadaşların katıldıkları kervanın bizdeki uzayında , yani  bekleme odasının  perdesini  açma merakımızı yenemediğimiz anlarda olmuş.Bu psişik hali,  dostlarımıza olan  sevgimize  bağışlayın isteriz.Eserin zamanlaması ise,  gönül borcumuz olan  arkadaşlarımızın ailelerinin de istemelerine bağlı olarak , güzel bir ortama katkıda bulunmuş oldu.Bu  bağlamda  eserde adı geçen kahramanların  ailelerine  minnettarız ve şükranlarımızı bir kez daha fırsat düşmüşken sunalım.
Yoğun işlerinin arasına   gönül borcunu   ödemek  nezaketini   koyan  başta Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül,Sayın  Bakan Taner Yıldız,Millet vekilleri Mehmet Tekelioğlu,Yaşar Karayel  ve  yazarlarımız Mustafa Miyasoğlu  ve Mustafa Özer,dostlarına yakın durmak adına anılarını bizlerle paylaşan Şükrü Karatepe ve tüm arkadaşlarımıza  müteşekkiriz.
150 sayfalık büyük boy (22X32) olan kitabı Kayseri Eğitim ve Kültür vakfından temin etmek mümkündür.

Kitabı İndirmek İçin Tıklayınız.

Bu sitenin son güncelleştirilme tarihi 22/10/08 07/10/09